søndag den 29. april 2012

Storbyens fristelser...

Fredag var jeg til fest! I gammelt skodlokale med stikkontakterne hængende løst og afspæringsbånd for de mindre bæredygtige lokaler. Der var gryderet, sprut, øl, dj og hipstere All Over. Og jeg blev bedugget. Og kom lidt for sent hjem. Og der var også lidt opkast lørdag morgen.
Det er virkelig-virkelig sjældent jeg bliver udsat for den slags løssluppenhed. Så man vil jo gerne ha det hele med. Ikk.
Lørdag og søndag har jeg hygget med svesken, imens drengene var på fodboldskole. Hun har bestemt hele vejen. Så der har været virkelig meget tur i offentlige transportmidler. Metro, bus, s-tog, bus igen og mere metro.
Ja sådan kan weekend gå med at opfylde alles hedeste ønsker...


tirsdag den 24. april 2012

Længsel

Inden hun slår øjnene op om morgenen, spørger hun "hvad dag er det idag?"
"tirsdag"
"er det sommer?"
"nej ikke helt endnu"
"HVORnår er det sommer?"

Jeg kan følge hende helt ud i de ulakerede tånegle....


mandag den 23. april 2012

3 år og med ord på

Svesken den lille fidus. Hun er fyldt mod ord. Vrede ord og sjove ord. I weekenden nikkede hun mig en (lille) skalle, og sagde at det var sådan man skålede med hovedet.
Hun og Fisteren gik også all in da vi skulle spise lagkage i anledning af min (døde) mors fødselsdag. Der var flag og balloner helt ud i opgangen. Hvor undrende overboer blev indviet i festlighederne. "vi har fødselsdag for min mormor. Hun er død så hun kommer ikke. Men der kommer nogen andre." De undrede sig, men købte den...
Og i aftes da hun skulle i seng forsikrede hun mig, og sig selv, om at det er helt forbudt at kaste mennesker ind i biler. Jeg gav hende ret, men undrede mig, indtil hun forklarede, at huni hvert fald ikke ville kastes ind i en taxi!



onsdag den 18. april 2012

Indhentet

Der er søde mennesker i min fortid, gamle bedste venner og lige nu pipler de frem. Nogen vil være facebookvenner. Nogen Sms'er og vi drikker kaffe. Og det er så helt vildt hyggeligt og dejligt at jeg slet ikke kan få armene ned.



søndag den 15. april 2012

Åbent hus

Sæsonen er startet. Og den lægger skarpt ud med skuffelser.
Vi mangler åbentbart både millioner, optimisme og et håndværkergen. Suk.



lørdag den 14. april 2012

Det virker ikke logisk

at pms med al sin weltschmerz og selvhad over løs krop, fedtet hår og tør hud, også udløser en ustyrlig trang til kalorierig mad og chokolade.
Godt i det mindste at det er weekend, for der må man godt slække lidt på sin slankekur. Hvad? Det ved alle da!



fredag den 13. april 2012

Status pt

Påsken var god ikk?
Og dagene efter var anderledes.
Først var det lige lidt svært at finde ud af at gå på arbejde igen. Og så bragte mit arbejdsliv mig forbi, først en sikret afdeling med sluse og pigtråd og alting, og derefter en terapihave inde midt i den sprøde forårsskov.
Og idag har vi fået vores store 6årige fister hjem fra koloni, hvor han ifølge ham selv sagtens kunne være blevet i længere tid (end 3 dage!)
Nu ligger han træt og glad ved siden af mig i sofaen og uddeler kærlighedserklæringer.

Kærlig hilsen
Verdens Sødeste Mor



fredag den 6. april 2012

Kun et liv

Det er banalt. Og så på en høj hellig langfredag.
Kun et liv.
Det stiller jo alligevel en slags krav til en (selv) om at leve det samvittighedsfuldt og nogenlunde i overensstemmelse med ens drømme.
Som helt ærligt kan være svære at fastholde i så lang tid at de kan omsættes til handlekraft.
What to do about that?

Jeg mødte en mand som havde forelsket sig i en kvinde. Sammen besluttede de sig for at finde et sted de kunne være sammen. Så nu har de købt en cafe i en nordsjællandsk badeby. Og lige nu går de deres første højsæson i møde.

Sådan noget kommer jeg sikkert aldrig til at opleve. Men jeg kan ikke helt afvise at det er en af de drømme jeg drømmer.
Sammen med den om forfatterliv på kvisten, den om eventyr på havet og sydhavsøer, den om mange børn, den om en kunstnertilværelse, den om en lille butik, den om livet på landet, den om parisisk bohemeliv, og den mere jordnære men tilsyneladende ikke nemmere udførbare om hus og have.



torsdag den 5. april 2012

Påskeferie indtil videre:

En skønsom blanding af ild i pejsen og fadøl i solen. Tilsat børn på græs og påskechokolade i rigelige mængder.



tirsdag den 3. april 2012

Naturligt hjemmehørende dyr

Man ved man har et by-barn, når hun reagere på oplysningen om at nogen havde været ude at ride, med spørgsmålet: 'på en hest eller en elefant?'