mandag den 30. januar 2012

Det er hårde ods aftenens beslutning om at tabe kilo og stramme op får med på vejen af mandens sagte ranslen med Tobleronens sølvpapir...



søndag den 29. januar 2012

Mandags-søndag

Jeg føler mig nogenlunde ligeså fysisk attraktiv som Fay Weldons Hundjævel i filmmatiseringen. Tilgengæld er der en der har råbt virkeligt højt af mig.... Man skulle nærmest tro det var mandag.

onsdag den 18. januar 2012

Sagte pik

Det er opover med kyndelmisse. Det er så vidt jeg ved d. 2. Februar at vi fejrer Kjørmes Knud. Og vores genbo han fejrer den tilstundende lysfest ved at lade det hele hænge løst. I mens han ordner morgenmad. I køkkenet. Ved deres meget lave køkkenbord. Lige foran vinduet. 
Helt fascineret lod jeg blikket følge mandens færden.... Den var alligevel sagte på en meget påfaldende måde. For ikke at sige omfangsrig. Og den slags kan jo nok gøre en onsdag morgen bedre...

mandag den 16. januar 2012

Well hello there

Sådan en mandag i januar, hvor jeg føler mig for tyk og for trist og helt sikkert for træt. Hvor jeg griber til chokolade, wordfeud og lette tv-kalorier. Hvor jeg prøver at planlægge en sommerferie, men kommer til at drømme om et spaophold i stedet, (i Schweiz - men Vejle kan måske også gøre det?) Hvor vintermørkets klamhed har sneget sig ind i den generelle stemning i hjemmet. Hvor jeg faktisk ikke engang orker at drømme om en charter, men bare virkelig ville ønske, at det var rimeligt, at tage en uges tid på sofaen med en roman, i stedet for at tage sig af det der arbejde. Sådan en mandag kommer jeg til at blogge for første gang på denne blog. 
KH